Inici  |  Fotos exteriors  |  Cadaqués i l'entorn  |  Condicions  |  Ubicació  |  Contactar
apartamentos cadaques apartamentos cadaques apartamentos cadaques apartamentos cadaques apartamentos cadaques apartamentos cadaques apartamentos cadaques apartamentos cadaques

A menys de 5 minuts a peu del centre de Cadaqués


8 apartaments equipats amb:
· Cuina
· Sala-menjador
· Bany amb dutxa
· Habitació amb llit de matrimoni
· Habitació amb 2 llits individuals
· etc...

Cadaqués i l'entorn

Dins la comarca de l'Alt Empordà, al costat del Cap de Creus, trobem Cadaqués.

Cadaqués es troba enmig de massissos rocallosos en contacte amb el mar, on només si pot accedir a través d'una carretera comarcal, o be per el mar.

En el punt més elevat del nucli antic, trobem l'Església Santa Maria, edifici del gòtic tardà, iniciat a mitjans del S. XVI i acabat el S.XVIII. A l'interior hi trobem un retaule barroc de fusta fet el 1725 i dorat el 1788, dissenyat per Jacint Moretó i dut a terme per Pau Costa.

Cadaqués te una relació amb l'art molt accentuada, gràcies al pintor Salvador Dalí, que va estar vinculat a la veïna badia de Portlligat, que des de els anys quaranta, es va construir la seva curiosa residència.

Des de molts anys abans, però, Cadaqués ja era el lloc triat per passar curtes o llargues temporades de tranquil·litat per molts artistes i intel·lectuals que li van donar un gran prestigi i renom, sobretot en els cercles de pintors i artistes plàstics.

Cadaqués, és un poble únic a la costa brava, les seves platges, la gastronomia, etc... La combinació de montanya amb la mar, fa un paratge extraordinari. Qui ve a Cadaqués, no es pot perdre la CASA SERINYANA, o més coneguda com a casa blava, any 1910/1913. Edifici modernista. El NUCLI ANTIC del poble, protegit per una muralla, que encara es conserva l'accés, el porxo des rastell, i també es pot apreciar la torre d'es Baluart, torre semicilindrica, anomenada també torre de fusta, que tenia la funció de lloc de vigilància. El MAS DE LA SALA, Un dels darrers masos que resta en bon estat. Pertanyia a la família Sala. El CASINO DE L'AMISTAT, Antiga societat de beneficència LA BENEFICA, fundada a finals de segle XIX. Actualment Centre d'Activitats culturals. 1870 Neoclàssic. L'ESGLÉSIA DE SANTA MARIA, església parroquial de Sta. Maria s'aixeca en el punt més alt del nucli antic, presidint la vila.

Començada a mitjans del s.XVI, és en gran part d'estil gòtic tardà. La façana està coronada per un campanar de base quadrada amb un cos superior octogonal.

Hi podem contemplar un dels retaules barrocs més interessants que es conserven. Projectat per Jacint Moretó, els executors van ser Pau Costa i Joan Torres. A la base consta la inscripció fet el 1725, dorat el 1788. Està precedit per la imatge de Maria i coronat per la de St. Tomàs. La decoració barroca d'aquesta església es completa amb nou retaules més de fusta daurada i de mides molt més petites. L'exterior està arrebossat i emblanquinat com la majoria de les cases de la localitat. PORTLLIGAT i la casa de Salvador Dalí, o el CAP DE CREUS són llocs que no es poden deixar de visitar.
Aparatahotel l'Heretat - C/ Miquel Rosset s/n - 17488 Cadaqués (Girona) - Tel. 972 258 486 - info@apartamentoscadaques.com

Avís legal i política de privacitat | Política de cookies | Canviar preferències de cookies | Administració